fbpx
Varaa aika Estilo parturi-kampaamoon
Estilo Parturi - kampaamo

Estilon henkilökunta

Estilon osaava ja taitava henkilökunta palvelee sinua Lutakossa, Hiushuone Estilossa. Tutustu henkilökuntaamme ja varaa aika. Toimipaikkamme sijainnin näet yhteystiedoista. Tervetuloa Meille!

Mira

Hiushuone Estilo

Mira on estilon perustaja ja omistaja. Hiushommissa tykkään monipuolisista väritöistä ja erityisesti kaikista leikkauksista. Kampaukset ja meikit ovat myös minulle mieluisia joissa opettelen kokoajan uusia juttuja. Pidän myös huolen että, teillä on kaikki hyvin kun istutte rentoutumaan meidän penkkeihin, nähdään!

#hiukset, #ripsienpidennykset, #ripset, #kulmat, #kampaukset #meikkaus

Hiushuone Estilo, Jyväskylä

Johanna

Hiushuone Estilo

Olen iloinen ja tarkka vaaleisiin erikoistunut parturi-kampaaja, valmistunut vuonna 2005. Taidan alamme kaikki työt ja lisäksi teen ripsien kestotaivutusta ja kulmien laminointeja sekä meikkejä.

Työssäni panostan asiakaslähtöisyyteen, tehdään minun ammattitaidolla, sinun mielipiteitä ja hoitorutiineja kuunnellen juuri sinulle täydellinen tyyli! Vahvuuksiini kuuluukin jokaisen yksilöllinen palveleminen.

#hiukset, #pidennykset, #meikkaus #ripset+kulmat

Hiushuone Estilo, Jyväskylä

Iisa

 

Olen iloinen ja lämmin persoona, jolle on helppo puhua. Työssäni olen huolellinen ja erittäin tarkka lopputuloksesta. Rakastan asiakaskohtaamisia ja kuuntelen aina asiakasta sekä hänen toiveitaan, tuoden kuitenkin mukaan myös oman ammattitaitoni. Tykkään monipuolisista töistä ja haluan kehittää osaamistani jatkuvasti eteenpäin. Vaaleat ovat lähellä sydäntäni!

#hiukset, #vaalennukset, #ripset, #kulmat, #kampaukset

Estilo Plaza, Jyväskylä

Emma

Olen iloinen,avoin sekä lämminhenkinen ja kokemustakin on karttunut jo yli kymmenen vuoden ajalta. Koen omaavani hyvän muoto-ja värisilmän että mikä on kaunista ja työssäni olen pikkutarkka sekä huolellinen. Värjäyksistä erityisesti vaaleat ovat lähellä sydäntäni.

#hiukset, #pidennykset, #ripset, #kulmat, #meikit

Estilo Plaza, Jyväskylä