Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua Lutakossa
Estilo Parturi - kampaamo

Estilon henkilökunta

Estilon osaava ja taitava henkilökunta palvelee sinua Lutakossa, Hiushuone Estilossa ja Estilo Plazassa. Tutustu henkilökuntaamme ja varaa aika. Toimipaikkamme sijainnin näet yhteystiedoista. Tervetuloa Meille!

Mira

Hiushuone Estilo

Iloinen ja puhelias persoona joka ei jätä ketään kylmäksi. Osaan tuoda asiakkaan parhaat puolet esiin tarkasti hioutuneella saksityöskentelyllä sekä upeilla väreillä,ottaen huomioon laajemman kokonaisuuden esim. silmien värin,silmälasit ja pukeutumisen. Minun kanssa on helppo asioida ja puhua elämän iloista ja suruista.

#hiukset, #ripsienpidennykset, #ripset, #kulmat, #intialainenpäähieronta

Hiushuone Estilo, Jyväskylä

Nelli

Hiushuone Estilo

Olen puhelias, Etelä-Karjalasta kotoisin oleva parturi-kampaaja. Olen toiminut alalla jo yli kymmenen vuotta, joista viimeiset kolme yrittäjänä Estilossa. On ihanaa tehdä töitä ihmisten kanssa ja pidän tärkeänä asiakkaan kuuntelua, jotta päästään yhdessä hyvään lopputulokseen. Tykkään erityisesti muutostöiden toteuttamisesta.
 

#hiukset, #ripset, #kulmat, #pidennykset

Hiushuone Estilo, Jyväskylä

Johanna

Hiushuone Estilo

Olen iloinen ja tarkka parturi-kampaaja, valmistunut vuonna 2005. Työssäni panostan asiakaslähtöisyyteen, tehdään minun ammattitaidolla, sinun mielipiteitä ja hiustenhoitorutiineja kuunnellen juuri sinulle täydellinen tyyli! Vahvuuksiini kuuluukin jokaisen yksilöllinen palveleminen, meillä ei ole kiire mihinkään.

#hiukset, #pidennykset, #meikkaus #ripset+kulmat

Hiushuone Estilo, Jyväskylä

Sarita

Hiushuone Estilo

Olen kokenut,iloinen ja luotettava ammattilainen joka on ollut alalla yli 10 vuotta. Hallitsen monipuolisesti alamme erillaiset työt. Asiakaspalvelu on minulle tärkeää ja haluan tarjota asiakkaillemme miellyttävän kampaamokäynnin ja kokemuksen. Panostan asiakkaaseen aina 100 %.

#hiukset, #meikkaus, #pidennykset, #ripset+kulmat, #amerikkalainenparranajo

Hanna

Estilo Plaza

Olen luova ja iloinen persoona. Hiusala on ollut haave ammattini jo nuoresta pitäen. Minulla on kokemusta alan ammattilaisena vuodesta 2011 alkaen. Rakastan taiteen tekemistä ja se onkin yksi harrastukseni, työssäni pääsen toteuttamaan taiteellista lahjakkuuttani ja luomaan tarkkaa yksityiskohtaista, juuri sinulle sopivaa tyyliä.

#hiukset, #pidennykset, #ripset, #kulmat, #meikit, #ripsienpidennykset

Estilo Plaza, Jyväskylä

Iisa

Estilo Plaza

Olen iloinen ja lämmin persoona, jolle on helppo puhua. Työssäni olen huolellinen ja erittäin tarkka lopputuloksesta. Rakastan asiakaskohtaamisia ja kuuntelen aina asiakasta sekä hänen toiveitaan, tuoden kuitenkin mukaan myös oman ammattitaitoni. Tykkään monipuolisista töistä ja haluan kehittää osaamistani jatkuvasti eteenpäin. Vaaleat ovat lähellä sydäntäni!

#hiukset, #vaalennukset, #ripset, #kulmat, #kampaukset

Estilo Plaza, Jyväskylä

Emma

Estilo Plaza

Olen iloinen,avoin sekä lämminhenkinen ja kokemustakin on karttunut jo yli kymmenen vuoden ajalta. Koen omaavani hyvän muoto-ja värisilmän että mikä on kaunista ja työssäni olen pikkutarkka sekä huolellinen. Värjäyksistä erityisesti vaaleat ovat lähellä sydäntäni.

#hiukset, #pidennykset, #ripset, #kulmat, #meikit

Estilo Plaza, Jyväskylä