Varaa aika Estilo parturi-kampaamoon
Estilo Parturi - kampaamo

Estilon henkilökunta

Estilon osaava ja taitava henkilökunta palvelee sinua Lutakossa, Hiushuone Estilossa. Tutustu henkilökuntaamme ja varaa aika. Toimipaikkamme sijainnin näet yhteystiedoista. Tervetuloa Meille!

Mira

Hiushuone Estilo

Mira on estilon perustaja ja omistaja. Hiushommissa tykkään monipuolisista väritöistä ja erityisesti kaikista leikkauksista. Kampaukset ja meikit ovat myös minulle mieluisia joissa opettelen kokoajan uusia juttuja. Pidän myös huolen että, teillä on kaikki hyvin kun istutte rentoutumaan meidän penkkeihin, nähdään!

 

Hiushuone Estilo, Jyväskylä

Pirita

Hiushuone Estilo

Olen parturi-kampaaja sekä meikkaaja, joka panostaa asiakkaan palvelemiseen yhtä paljon kuin työn jälkeenkin.

Koen luovuuteni ja ammattitaitoni pääsevän esille erilaisissa vaalennustöissä kokovaaleasta luonnollisempaan balayage-raitaan. Myös kampaukset ja meikit luonnistuvat minulta, ja koen osaavani tulkita hyvin asiakkaan tyyliä ja mieltymyksiä. Toki teen mielelläni kaikkia töitä, ja monipuoliset päivät ovat aina mukavimpia. Työstäni saan kovasti iloa, ja huonotkin päivät kääntyvät usein hyviksi, kun pääsen asiakkaiden pariin ja tekemään sitä, mistä tykkään!

Tällä hetkellä teen vauva-arjen tiimellyksessä iltoja sekä viikonloppuja. Lämpimästi tervetuloa penkkiini!

 

Hiushuone Estilo, Jyväskylä

Johanna

Hiushuone Estilo

Olen iloinen ja tarkka vaaleisiin erikoistunut parturi-kampaaja, valmistunut vuonna 2005. Taidan alamme kaikki työt ja lisäksi teen ripsien kestotaivutusta ja kulmien laminointeja sekä meikkejä.

Työssäni panostan asiakaslähtöisyyteen, tehdään minun ammattitaidolla, sinun mielipiteitä ja hoitorutiineja kuunnellen juuri sinulle täydellinen tyyli! Vahvuuksiini kuuluu jokaisen yksilöllinen palveleminen.

 

Hiushuone Estilo, Jyväskylä

Oona

Hiushuone Estilo

Olen 2019 valmistunut parturi-kampaaja. Olen iloinen, rauhallinen ja tykkään tehdä monipuolisesti erilaisia töitä. Lemppareita kuitenkin on vaalennustyöt ja parturileikkaukset. Palvelen teitä mielelläni myös ilta aikaan.

 

Emma

Olen avoin, lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelija, ja kokemustakin on alalta karttunut jo yli 15 vuoden ajalta. Koen omaavani hyvän muoto-ja värisilmän sille mikä näyttää hyvältä, ja työssäni olen tarkka sekä huolellinen. Taidan hyvin erilaiset hiusmallit lyhyestä pitkään ja suorasta kiharaan. Palveluihini kuuluu perinteisten hiustöiden lisäksi myös meikkaukset. Vaihtelevat työpäivät ovat tän jutun suola ja sokeri, joten sillä toivotankin kaikki sydämestäni tervetulleeksi minun penkkiin juuri sellaisenaan kuin olet. 

 

Estilo Plaza, Jyväskylä