fbpx
Varaa aika Estilo parturi-kampaamoon
Estilo Parturi - kampaamo

Estilon henkilökunta

Estilon osaava ja taitava henkilökunta palvelee sinua Lutakossa, Hiushuone Estilossa. Tutustu henkilökuntaamme ja varaa aika. Toimipaikkamme sijainnin näet yhteystiedoista. Tervetuloa Meille!

Mira

Hiushuone Estilo

Iloinen ja puhelias persoona jolle asiakaspalvelu on sydämen asia. Osaan tuoda asiakkaan parhaat puolet esiin sekä luon mielelläni jotain uuttakin.Tarkasti hioutuneella saksityöskentelyllä sekä upeilla väreillä teen sinun päivästäsi paremman. Minun kanssa on helppo asioida ja puhua elämän iloista ja suruista.

#hiukset, #ripsienpidennykset, #ripset, #kulmat, #intialainenpäähieronta

Hiushuone Estilo, Jyväskylä

Johanna

Hiushuone Estilo

Olen iloinen ja tarkka parturi-kampaaja, valmistunut vuonna 2005. Työssäni panostan asiakaslähtöisyyteen, tehdään minun ammattitaidolla, sinun mielipiteitä ja hiustenhoitorutiineja kuunnellen juuri sinulle täydellinen tyyli! Vahvuuksiini kuuluukin jokaisen yksilöllinen palveleminen, meillä ei ole kiire mihinkään.

#hiukset, #pidennykset, #meikkaus #ripset+kulmat

Hiushuone Estilo, Jyväskylä

Iisa

 

Olen iloinen ja lämmin persoona, jolle on helppo puhua. Työssäni olen huolellinen ja erittäin tarkka lopputuloksesta. Rakastan asiakaskohtaamisia ja kuuntelen aina asiakasta sekä hänen toiveitaan, tuoden kuitenkin mukaan myös oman ammattitaitoni. Tykkään monipuolisista töistä ja haluan kehittää osaamistani jatkuvasti eteenpäin. Vaaleat ovat lähellä sydäntäni!

#hiukset, #vaalennukset, #ripset, #kulmat, #kampaukset

Estilo Plaza, Jyväskylä

Emma

Olen iloinen,avoin sekä lämminhenkinen ja kokemustakin on karttunut jo yli kymmenen vuoden ajalta. Koen omaavani hyvän muoto-ja värisilmän että mikä on kaunista ja työssäni olen pikkutarkka sekä huolellinen. Värjäyksistä erityisesti vaaleat ovat lähellä sydäntäni.

#hiukset, #pidennykset, #ripset, #kulmat, #meikit

Estilo Plaza, Jyväskylä